Μαύρη Θύελλα: Θολό και αβέβαιο το διοικητικό τοπίο, να αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες τους

104
- Διαφήμιση -

Η παραίτηση του Αποστόλη Κουκούτση από τον προεδρικό θώκο της Μαύρης Θύελλας φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Στέλιος Κουτίβας.

Τα πράγματα στο διοικητικό τοπίο της ομάδας είναι από θολά έως ανησυχητικά και άπαντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους στον κόσμο που στηρίζει την ομάδα και να την οδηγήσουν στα σαλόνια.

- Διαφήμιση -

Σύσσωμη η διοίκηση και ο βασικός χρηματοδότης Αγαθοκλής Χριστόπουλος οφείλουν να μιλήσουν ντόμπρα και σταράτα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας ο οποίος στήριξε με κάθε τρόπο τη φετινή προσπάθεια, η οποία έκανε την Καλαμάτα πρωταγωνίστρια και πάλι μετά από πολλά χρόνια(στο πολύ χαμηλό) επίπεδο της Γ΄Εθνικής. Αν χυθεί η καρδάρα με το γάλα τώρα, υπεύθυνοι θα είναι άπαντες.

Ο κόσμος περιμένει την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια όπως υποσχέθηκε η διοίκηση και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας. Μέχρι τώρα όλα πήγαιναν καλά και ειλικρινά ελπίζουμε να συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο και ακόμη καλύτερα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.