Μαύρη Θύελλα: Αγωνία τέλος, συνεχίζει δυναμικά με Αγαθοκλή Χριστόπουλο

52
- Διαφήμιση -

Επιτέλους ηρεμία για τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας καθώς με κοινή δήλωση του Δ.Σ. της ομάδος και του βασικού χρηματοδότη, Αγαθοκλή Χριστόπουλου, μπαίνει τέλος στο οικονομικό αδιέξοδο που φαινόταν να υπάρχει στα διοικητικά της Καλαμάτας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν Α.Χριστόπουλος και Α.Κουκούτσης, φαίνεται να έλυσαν τη μεταξύ τους παρεξήγηση και να βάζουν πάνω από όλα την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

- Διαφήμιση -

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ανακοινώνουν ότι δεν τίθεται οποιοδήποτε διοικητικό θέμα και ο χρηματοδότης της ομάδας συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα οικονομικά για να ολοκληρωθεί και να επιτευχθεί η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον κόσμο δίπλα μας που αγαπά και τιμά την Μαύρη Θύελλα.

Όλα λοιπόν φαίνεται να πήραν το δρόμο τους και η ομάδα να συνεχίζει για την άνοδο, με τους φιλάθλους της Καλαμάτας να ησυχάζουν και άπαντες πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς με τον Παναρκαδικό σε μια βδομάδα.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.