Ανακοίνωση των οργανωμένων της Μαύρης Θύελλας

65
- Διαφήμιση -

Σήμερα λοιπόν και εμείς ως οπαδοί αυτής της τεράστιας ιστορικής ομάδας της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ θα θέλαμε να πούμε δυο λόγια μετά την πρώτη ήτα της ομάδας μας και μετά από ένα σερί 11 νικών που όπως φαίνεται κατατρόμαξε όλη την Ελλάδα και κυρίως την παράγκα που επικρατεί στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει καταντήσει να το παρακολουθούν μόνο συγγενείς και φίλοι των πρωταγωνιστών που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χωρο. Δεν θα πάμε πολύ μακριά και θα σταθούμε στα δυο τελευταία παιχνίδια πριν την πρώτη ήτα με την ομάδα της ερμιονιδας.Αυτο που αποδεικνύετε λοιπόν είναι ο ανελέητος πόλεμος που γίνετε στην ομάδα μας από το σάπιο και βρόμικο κατεστημένο που συνεχίζει να επικρατή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα σε δυο αγωνιστικές κατάφεραν να ξεκληρίσουν μια ομάδα ώστε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία που είχε μέχρι χθες γιατί αλλιώς τα είχαν κανονίσει και αλλιώς τους έχουν βγει μέχρι τώρα
Έλα όμως που η ομάδα μας έχει τον τεράστιο λαό της πάντα δίπλα και από εδώ και στο εξής δεν θα ανεχτούμε κανένα ΔΡΑΓΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ να μας κατασπαράξει. Οι συγκεκριμένες διαιτησίες ήρθαν να προστεθούν σε μία σειρά αποτυχημένων , τραγικών και απαράδεκτων διαιτησιών, οι οποίες, αντί να αποτελούν εξαιρέσεις , δυστυχώς είναι πλέον ο κανόνας.Ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας από αυτή την στιγμή και σας λέμε ότι όλα τα βίντεο είναι στην διάθεση σας.


Εάν λοιπόν συνεχιστεί κύριο
ι τις ΚΕΔ αυτός ο καρναβαλισμος και αυτή η αδικία κατά της ομάδας μας θα είσαστε υπεύθυνοι για ότι δηποτε συμβεί από εδώ και στο εξής !!
Καταλάβετε επιτέλους όλοι σας ότι αυτή η ομάδα δεν χαμπαριάζει από τέτοιες κλίκες.!!!
Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε συνοικία με 200 φιλάθλους !!!!
Καταλάβετε λοιπόν ότι αυτή η ομάδα σέρνει χιλιάδες κόσμο από πισωτης !!!
Καταλάβετε ότι είμαστε πλέον μια Πόλη 100,000 κατοίκων !!!
καταλάβετε ότι αυτή η ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα !!!
Καταλάβετε ότι το τρένο το έχετε χάσει προ πολου και θα πρέπει να ασχολείστε πλέον Από τον δεύτερο και κάτω.!!!

- Διαφήμιση -


Καταλάβετε εκεί στο sport του βορά ότι δεν έχετε πλέον μελον !!!
A STORM IS COMING και δεν βλέπει τίποτα μπροστά της με έναν τεράστιο ΛΑΟ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ !!!!
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ !!!!!!!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ Στις 6 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ !!!!!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΑΥΡΗ !!!!
Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ !!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.