Καρούμπας: Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστικοί

75
- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Καρούμπας είναι ένας ποιοτικός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νομού μας με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις κατηγορίες. Ο Γιώργος μας μίλησε για τη φετινή ομάδα του, το Δωριέα Δωρίου, τους στόχους που έχουν καθώς και για το υπέροχο γκολ που σημείωσε την Κυριακή, κόντρα στην παλιά του ομάδα το Χανδριναϊκό. Αναλυτικά το τι δήλωσε στο SportsPlus:

Οι στόχοι του Δωριέα κακά τα ψέμματα είναι πρωταγωνιστικοί και πιστεύουμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτούς. Τώρα με την επιστροφή του Βεσέλη που τελείωσε τη στρατιωτική θητεία του θα είμαστε πιο δυνατοί.

- Διαφήμιση -

Γενικά η ομάδα έχει αρκετά καλό υλικό και όσο περνάει ο καιρός θα δένει όλο και περισσότερο καθώς έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Όσον αφορά το υπέροχο γκολ που πέτυχε κόντρα στην παλιά του ομάδα από απόσταση 30 μέτρων και χάρισε το τρίποντο στο Δωριέα, μας είπε: Ήταν μια ωραία έμπνευση που είχε ευτυχή κατάληξη 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.