Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Μαύρης Θύελλας

95
- Διαφήμιση -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

«Απ’ ότι φαίνεται μερικοί τύποι (ΤΥΠΙΣΣΕΣ) δεν έλαβαν και πολύ σοβαρά υπόψιν την τελευταία ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
Είναι πλέον κάτι περισσότερο από πασιφανές ότι υπάρχει εντολή από κάποιους ανύπαρκτους να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα.
Η ομάδα μας λοιπόν έχει κάνει το 8 στα 8 που σημαίνει το απόλυτο μέχρι τώρα
Έχει μια διοίκηση άψογη που τρέχει τα πάντα στην ομάδα
Έχει έναν τεράστιο προπονητή που θα τον ζήλευαν ομάδες της Α εθνικής και παίχτες που θα έπρεπε να παίζουν σε ανώτερες κατηγορίες.

- Διαφήμιση -

Ο στόχος λοιπόν αυτής της ομάδας είναι φυσικά το πρωτάθλημα και να δώσει υπερηφάνεια στον τεράστιο λαό της που τόσες πίκρες έχει πάρει τα τελευταία χρόνια της μιζέριας.
Τι άλλο θα μπορούσε να απαιτήσει μέχρι τώρα και ο ποιο δύσπιστος οπαδός της ;;;;;;
Και όμως αυτή την χρονική στιγμή που όλα πάνε πρίμα και τέλεια στην ομάδα υπάρχουν κάποιοι ψευτοδημοσιοφραφοι τσιράκια των αντιπάλων της ομάδας μας που βγάζουν χολή και λύσσα γιατί η ομάδα πάει πρώτη με ξέφρενο ρυθμό !!!!!
η καταγωγητους δυστυχώς από Καλαμάτα 
Το συγκεκριμένο γνωστό site που με τον συνοδοιπόρο του (ψιλός και άμυαλος) που πριν μερικούς μήνες ο ένας έφτυνε τον άλλον και τώρα τρώνε τα σάλια τους και γίνανε ντουέτο τα έχουν κάνει πλακάκια με ομάδες που έχουν λιώσει τα παπούτσια τους για να μας φτασουν………….
προσπαθούν μέσα από κάποιες συνεντεύξεις του κόλου να μας πείσουν ότι έχουν καλύτερη ομάδα
Εκεί στην Αττική υπάρχει μια ομαδούλα που ξεκίνησε να σηκώνει κεφάλι κατά της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ χωρίς σεβασμό προς την ιστορία της και χωρίς να τους προκαλέσουμε ….ουτε καν να ασχοληθούμε μαζί της,

Εμείς λοιπόν οι οργανωμένοι οπαδοί μαζί με τον τεράστιο λαό της ομάδας μας δεν πρόκειται να δώσουμε καμιά ασυλία πλέον σε όλα αυτά τα σούργελα που βάλουν κατά της τεράστιας ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ.

Όσο για την συνοικία της αττικής ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ και τους ανύπαρκτους ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ της Μαντρας που το παίζουν νταήδες δεν τους βλεπουμε πουθενα …οσο για τον Ασπροπυργο τους περιμένουμε σε τρις κυριακές να μα διδάξουν μπάλα μέσα στο γηπεδο…………σας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.
Μιστερ ΠΑΠΑΔΑΚΗ εσυ που θέλησες να μιλήσεις και για ΜΠΡΑΒΟΥΣ.

Να σου υπενθυμίσουμε κύριε πουθενά όταν ήσουν στην Ελευσίνα κάποτε είχες έρθει στην Καλαμάτα να παίξεις με ένα ολόκληρο λεωφορείο από ΜΠΡΑΒΟΥΣ !!!!!!

ΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ !!!!!!

Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα ……..

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΑΥΡΗ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΥΕΛΛΑ !!!!!!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.