Χωρίς 5 βασικούς αλλά με Μάρκοβιτς, Μαρτίνες και Χίλγκεν κόντρα στο Μανδραϊκό

35
- Διαφήμιση -

Με προπόνηση στο γήπεδο Μεσσηνιακού, το πρωί του Σαββάτου, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα (11/11, 15:00) με τον Μανδραϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στη αποστολή, την οποία ανακοίνωσε ο προπονητής μας Γιάννης Χριστόπουλος, συμπεριλήφθηκε κι ο Ολλανδός Σερέζο Χίλγκεν του οποίου ήρθε η μπλε κάρτα και έτσι όλοι οι ξένοι πλέον είναι διαθέσιμοι. Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι:

- Διαφήμιση -

Κασωτάκης, Κόκκαλης, Τσόπελας, Τάμπας, Χίλγκεν, Ψάνης, Φούασης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Μάριο ΜαρτίνεςΜάρκοβιτς, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Ζελέκου, Γκελκέρια, Ρόνι Κάρλος, Λαθύρης.

Τεράστιες οι απουσίες των Γιόνδη, Μίνγκα, Πινδώνη, Βούρα, Αντωνιάδη και Αθανασόπουλου και λογικά θα δούμε το Μάρκοβιτς στην αρχική ενδεκάδα και ειδικότερα στην κορυφή της επίθεσης.

Το πιο πιθανό αρχικό σχήμα είναι: Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Ρόνι Κάρλος,  Μαστραντωνάκης, Φουάσης, Λαθύρης, Μάρκοβιτς

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.