Πράσινα Πουλιά – Πανιώνιος Καλαμάτας 2-1: Σπουδαία νίκη με ανατροπή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

107
- Διαφήμιση -

Σε μια σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή έφτασε η ομάδα των Πράσινων Πουλιών απέναντι στο μέχρι πρότινος αήττητο και δίχως απώλεια Πανιώνιο Καλαμάτας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και δίκαια πανηγύρισαν το τρίποντο. Αντιθέτως, ο Πανιώνιος δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο και αυτό είχε σαν συνέπεια την πρώτη του απώλεια βαθμών και μάλιστα ήττα στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε ο Νίκος Βοσνάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 26ο λεπτό, σε ανατροπή που κέρδισε ο Κοντοθανάσης από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από κάθετη του Ν.Βοσνάκη.

- Διαφήμιση -

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση με την κοντινή προβολή του Μουζάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπύρου να καταλήγει στην εστία του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν πιο ορεξάτοι και με περισσότερες δυνάμεις. Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Θεοδωρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87ο λεπτό, μετά από χέρι αμυνομένων σε σουτ που είχε επιχειρήσει ο ίδιος.

Πράσινα Πουλιά: Μεταξάς, Πατικόπουλος(70΄Τριανταφυλλάκης), Κούκα(46΄Μπίτσικας), Καλύβας, Μαγκλάρας, Θεοδωρόπουλος, Σπύρος, Μουζάκης(91΄Τζανετέας), Σκιαδάς, Σπυρόπουλος(73΄Καρλής), Σγάντζος

Πανιώνιος Καλαμάτας: Νιάρχος, Ηλιόπουλος, Π.Κώστας, Κοντοθανάσης, Γεωργακόπουλος, Μοιρούλης(64΄Πετρόγιαννης), Κ.Βοσνάκης(70΄Ψαρράς), Γιαννόπουλος, Στραβάκος(46΄Σεφεράσι), Μ.Κώστας, Βοσνάκης Ν.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.