Μαύρη Θύελλα: Και το τρένο για την άνοδο συνεχίζει απτόητο

75
- Διαφήμιση -

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Μαύρης Θύελλας, με θύμα αυτή τη φορά το Μανδραϊκό, με 2-0 και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο των βαθμών.

Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών και την όχι και τόσο καλή μέρα στην οποία βρέθηκε, η Καλαμάτα έδειξε ακόμη μια φορά πως έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες, βασιζόμενη κυρίως στην εξαιρετική της αμυντική λειτουργία.

- Διαφήμιση -

Τα γκολ πέτυχαν ο Λαθύρης στο 23ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Φουάση και ο Αλιατίδης στο 45΄μετά από αδράνεια του αντίπαλου τερματοφύλακα σε εκτέλεση φάουλ του Φουάση.

Ο Μανδραϊκός απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 79ο λεπτό με το πέναλτι που κέρδισε, αλλά ο Κασωτάκης είχε αντίθετη άποψη και μπλόκαρε τη μπάλα, διατηρώντας το μηδέν για 7η συνεχόμενη αγωνιστική και αποδεικνύοντας αυτό που λέγαμε για τις δυνατότητές του όταν αγωνιζόταν ο επίσης ικανότατος Βούρας.

Την επόμενη αγωνιστική η Καλαμάτα αντιμετωπίζει τον Πάμισο στη Μεσσήνη και με την όλη κατάσταση που επικρατεί στο Νησί, το 8 στα 8 μοιάζει σχεδόν βέβαιο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.