Ιστορική νίκη για την Α.Ε. Μάνης απέναντι στη Μαύρη Θύελλα με 1-0 – Ακολουθούν πλούσιο φωτορεπορτάζ και ανάλυση του αγώνα

79
- Διαφήμιση -

Μια ιστορική νίκη πανηγύρισε το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα της Α.Ε. Μάνης απέναντι στη Μάυρη Θύελλα με 1-0, ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Το συγκρότημα των Κεράνη και Μίντζηρα ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα του Φετάχου στο 3ο λεπτό με δυνατό σουτ από κοντά μετά από γύρισμα του Κυριάκου Πουλάκου.

Η ομάδα της Μάνης ήταν άριστη τακτικά και με πολλές αλχημείες, καθώς ποδοσφαιριστές της αγωνίστηκαν σε διαφορετικούς ρόλους από αυτούς που έχουν συνήθως λόγω και των πολλών απουσιών.

- Διαφήμιση -

Αντίθετα η ομάδα της Μαύρης Θύελλας παρουσίασε τραγικό πρόσωπο και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα πρέπει να προβληματιστεί έντονα για τη μη ετοιμότητα τόσο των ξένων ποδοσφαιριστών του όσο και των λεγόμενων αναπληρωματικών.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.