Α.Ε. Μάνης – Τσικλητήρας Πύλου 1-0: Δίκαιη επικράτηση για τους Μανιάτες

91
- Διαφήμιση -

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα της Μάνης ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια με 1-0 του Τσικλητήρα Πύλου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 63ο λεπτό ο Κυριάκος Πουλάκος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτη Πουλάκου.

Η Μάνη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες. Αρχικά με το Γιάννη Χελά να αστοχεί από θέση τετ α τετ στο 25ο λεπτό, το Φετάχου στο 33΄να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και το Γιάννη Χελά στο 55ο λεπτό να μην καταφέρνει ξανά να κερδίσει το Ντουγέρογλου.

- Διαφήμιση -

Η λύτρωση ήρθε για τους Μανιάτες στο 63ο λεπτό όπως είπαμε με την κεφαλιά του Πουλάκου να είναι αυτή που τους χάρισε το τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μοναδική τους καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σε φάση διαρκείας με Γεωργιάδη και Χρήστο Τρίψα να μην μπορούν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση.

Κακή η διαιτησία του Κουτσαναστάση, έπρεπε να αποβάλλει στο 60ο λεπτό τον Τσώνη με δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ που έκανε. Αντιθέτως, τον απέβαλλε στο 80΄για διαμαρτυρία σε μια φάση που ο παίκτης δικαιολογημένα ζήτησε φάουλ. Αυτό συμβαίνει όμως όταν ένας διαιτητής επαναλαμβανόμενα δεν μπορεί να κρατήσει έναν αγώνα υπό τον έλεγχο του και συνεχίζει να σφυρίζει κανονικά, χωρίς καμία μορφή τιμωρίας από την διαιτητική επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Α.Ε.Μάνης: Καστριτσέας, Πιχιγιόνι, Π.Πουλάκος, Πετριτάι, Βαβαρούτσος, Δουρούμης, Ι.Χελάς, Μπεγέτης, Φετάχου(94΄Στύλλα), Κ.Πουλάκος(86΄Σπυρέας), Ε.Χελάς

Τσικλητήρας Πύλου: Ντουγέρογλου, Παυλάκος, Ν.Παπαγεωργίου, Σεφεράσι Γεωργιάδης, Ι.Τρίψας, Τσώνης, Γρ.Παπαγεωργίου(77΄Ιλιάσι), Διακουμής, Χ.Τρίψας, Σούλα(91΄Καγιαννάς)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.