Ανακοίνωση – απάντηση του Παμίσου στη Μαύρη Θύελλα

93
- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Νησιωτών:

Ανακοίνωση

- Διαφήμιση -

Ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΣ Η Καλαμάτα, η οποία δεν ασχολείται με άλλες ομάδες αλλά αναφέρεται ξεκάθαρα εναντίον του Παμίσου, έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη:

1) Πως μπορείτε να ασχολείστε με δυο ποδοσφαιριστές μας, όταν διαθέτετε τέτοιο ρόστερ και ανέσεις?

2) Την Κυριακή πιέσατε για την διακοπή του αγώνα και συμφωνήσαμε. ενώ την επόμενη γνωρίζαμε για απώλειες στρατευσίμων και μαθητών, παρά τα ήδη διογκωμένα προβλήματα που υπάρχουν.

3) Θα μπορούσαμε και τη Δευτέρα να διατηρήσουμε την επιβαρυμένη κατάσταση του γηπέδου αλλά δεν το κάναμε για να ανταπεξέλθει το ρόστερ σας στον αγώνα!

4) Έχετε ήδη ξεχάσει την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, που δεν δόθηκε στον ποδοσφαιριστή Μαστραντωνάκη, με το σκόρ στο 0-0.

5) Επιτίθεστε στον προπονητή μας ότι διαθέτει μαντικές ικανότητες και την επόμενη διέρρευσε η φωτογραφία που πιστοποιεί την λάθος θέση του επόπτη και φυσικά του εκτεθειμένου ποδοσφαιριστή σας, εκθέτοντας την ανακοίνωση σας!

Τελικά τι άλλο θέλετε σε ένα μάτς για να κερδίσετε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, μαθητές, στρατεύσιμους, και 3 τερματοφύλακες, σύνολο 15 στον αριθμό!

Αποδεικνύεται ότι σεβόμαστε τον αγώνα όλων αλλά και οι άλλοι να σεβαστούν τον νέο δικό μας καθαρό αγώνα!

Ο Πάμισος ανακάμπτει ξανά και κερδίζει σεβασμό και χειροκρότημα!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.