Μαύρη Θύελλα: Υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Βλαχιώτη – Κάλεσμα στον κόσμο από τη διοίκηση

60
- Διαφήμιση -

Τον Αστέρα Βλαχιώτη υποδέχεται σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 4. Μετά το διπλό στο Κρανίδι απέναντι στη Λέρνα, οι μελανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη την πορεία τους στη Γ Εθνική και να μονιμοποιηθούν από νωρίς στην πρώτη θέση. Σε αυτή τους την προσπάθεια θέλουν το φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας δίπλα τους, γι’αυτό και η διοίκηση εξέδωσε κάλεσμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

” Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

- Διαφήμιση -

Η αγαπημένη μας ομάδα, η θρυλική Μαύρη Θύελλα δίνει την Κυριακή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ξεκινήσαμε νικηφόρα τη σεζόν και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Όλοι μαζί, κόσμος, παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Μια γροθιά!

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να φωνάξουμε, να τραγουδήσουμε και να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας. Να της δώσουμε ώθηση για μια ακόμη νίκη, να την σπρώξουμε στο δεύτερο βήμα προς το μεγάλο στόχο της ανόδου.

Ελάτε όλοι να ενισχύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Να σας νοιώσουν δίπλα τους, συνοδοιπόρους στην φετινή προσπάθεια.

Η Κυριακή ανήκει σε εσάς και στην ομάδα.

Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί! “

-Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ (Δυτική κερκίδα), 10€ (Νότια κερκίδα).

-Κατά τις ώρες του αγώνα θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά προϊόντων της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.