Πάμισος: Θέλει μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει – Η διοίκηση συνεχίζει τα εγκληματικά της λάθη

56
- Διαφήμιση -

Είναι γνωστό πως τα πράγματα στον Πάμισο μόνο καλά δεν εξελίσσονται. Η κατάσταση στο σύλλογο μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς τραγική καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου μετά τα πάμπολλα και τραγικά λάθη του καλοκαιριού, συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό. Αποκορύφωμα όλων είναι πως δεν κατάφεραν να βρουν προπονητή (γιατί άραγε;), μετά την παραίτηση του Νίκου Κακαλέτρη.

Κακά τα ψέμματα πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση στο σύλλογο της Μεσσήνης. (Θα πω περισσότερα για ό,τι έχει γίνει και τα εγκληματικά λάθη σε αναλυτικο άρθρο σύντομα).

- Διαφήμιση -

Την ομάδα θα καθοδηγήσουν σήμερα ο Ευτύχης Τασσιόπουλος, ένας πολύ καλός γυμναστής και μέλος του απολύτως πετυχημένου περυσινού τεχνικού τιμ, με βοηθό τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Ηλία Ηλιόπουλο.

Αν ο Πάμισος θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή, οι 3 βαθμοί σήμερα είναι απαραίτητοι, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα της Ερμιονίδας. Ό,τι και να γίνει όμως τα λάθη ούτε διαγράφονται ούτε ξεχνιούνται.

Καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και τον κ.Τασσιόπουλο σήμερα. Είναι σίγουρο πως αυτοί θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν σε αντίθεση με τη διοίκηση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.