Δημήτρης Μανωλόπουλος: ” Φιλοσοφία μας το ωραίο ποδόσφαιρο”

126
- Διαφήμιση -
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο Απόλλωνας αποτελεί μια ομάδα την οποία χαίρεσαι να παρακολουθείς. Όλη η φιλοσοφία του παιχνιδιού της ομάδος του Σακελλαρόπουλου στρέφεται γύρω από το επιθετικό ποδόσφαιρο και τη δημιουργία ευκαιριών, με πλάνο, υπομονή και επιμονή. Οι παίκτες του Απόλλωνα ευχαριστιούνται αυτό το είδος ποδοσφαίρου και αποδίδουν όλο και καλύτερα πάνω σε αυτό.
Σήμερα μας μίλησε ο εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας, ο Δημήτρης Μανωλόπουλος, ο οποίος έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη χρονιά με δύο γκολ στο Κύπελλο, τα οποία επισφράγισαν την πρόκριση στα ημιτελικά και ακόμη ένα χθες στην πρεμιέρα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Κυπαρισσία.
Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός με το μαγικό αριστερό πόδι μας μίλησε για τη φιλοσοφία της ομάδος, για το χθεσινό παιχνίδι και το προσεχές απέναντι στο Διαβολίτσι. Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:
 Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε πάντα με την ίδια σοβαρότητα και δεν υποτιμάμε ποτέ κανέναν. Μπαίνουμε στο γήπεδο και προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, να παίρνουμε τις νίκες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.
Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια με πέρυσι. Θέλουμε να αντιπροσωπεύουμε το ωραίο ποδόσφαιρο, δεν κοιτάμε να μπούμε στο παιχνίδι και μόνο να νικήσουμε, αλλά να το κάνουμε παίζοντας ωραίο και σωστό ποδόσφαιρο.
Σχετικά με το χθεσινό ματς, μπήκαμε δυνατά ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με δυο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά αργότερα η απόδοση μας έπεσε επειδή χαλαρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σχετικά καλά και δυνατά, και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα εδώ και χρόνια όπως είναι η Κυπαρίσσια.
Έρχεται ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στη δύσκολη έδρα του Διαβολιτσίου στο οποίο ο στόχος είναι ο ίδιος, όπως ανέφερα και νωρίτερα. Θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι όπως σε κάθε αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. “

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.