Απόλλων Καλαμάτας – Ολυμπιακός Ανάληψης 6-2: Ανατροπή και ευρεία νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

163
- Διαφήμιση -

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Ασπροχώματος, ο Απόλλων Καλαμάτας επικράτησε με το ευρύ 6-2 του Ολυμπιακού Ανάληψης, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ 2 φορές. Η αντίδραση του συγκροτήματος του Τάκη Σακελλαρόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αντίδραση πραγματικά μεγάλης ομάδας και πιστοποίησε το γεγονός πως αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο δυνατό σύνολο στην κατηγορία. Αλεξόπουλος, Κουντάνης και Μανωλόπουλος συνθέτουν μια τριπλέτα που σκοράρει και δημιουργεί, κάνοντας τη διαφορά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Άξια αναφοράς είναι η επανεμφάνιση του υψηλόσωμου στόπερ, Τζόη Λούτα και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση παρά την αποχή του από τα γήπεδα λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σπύρος Τσίκινης είχε στήσει πολύ έξυπνα την ομάδα του και κατάφερε να πετύχει δύο πολύ όμορφα γκολ σε αντεπιθέσεις όπως σχεδίαζε.

- Διαφήμιση -

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6ο λεπτό ο Πατσιώτης, κρεμόντας το Μπαχράμη που είχε κάνει έξοδο για τετ α τετ με το Γεωργόπουλο. Ο Κουντάνης απάντησε στο 19ο λεπτό για το 1-1, με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ, για να κλείσει το ημίχρονο με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν ξανά κεφάλι στο σκορ με μια αντεπίθεση για σεμινάριο στο 43ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Πατσιώτης με υπέροχη κάθετη βρήκε τον Αβιζιώτη αριστερά, αυτός έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή και ο Γεωργόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 1-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σακελλαρόπουλος πέρασε αριστερό μπακ χαφ το Μανωλόπουλο, βάζοντας το Λούτα ως στόπερ στο παιχνίδι, δύο κινήσεις που αποδείχθηκαν καταλυτικές για την έκβαση του παιχνιδιού. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε γρήγορα σχετικά με κεφαλιά του Αλεξόπουλο από σέντρα του Δ.Τσουλάκου στο 53ο λεπτό.

5 λεπτά αργότερα ο Μανωλόπουλος εκτέλεσε άψογα το κόρνερ από δεξιά και βρήκε ιδανικά στο δεύτερο δοκάρι τον Αλεξόπουλο, ο οποίος με νέα κεφαλιά έγραψε το 3-2. Στο 60ο λεπτό ήταν η σειρά του Δημήτρη Τσουλάκου να εκμεταλλευτεί το φοβερό αριστερό πόδι του Μανωλόπουλου και να γράψει το 4-2, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Απόλλωνας αύξησε κι άλλο το δείκτη του σκορ, με τον Αλεξόπουλο να σημειώνει χατ τριτκ στο 71΄, μετά από υπέροχη ασίστ του Κουντάνη και τον Καραβίτη να γράφει στο 89΄το τελικό σκορ, μετά από νέα ασίστ του καταπληκτικού και σήμεραΚουντάνη.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Μανωλόπουλος, Μπάκας(65′ Μπάκας), Κουντάνης, Αλεξόπουλος (80′ Καραβίτης), Δ. Τσουλάκος, Τρικουράκης(80΄Κουτσουρόπουλος), Παπαθεοδωρίδης (46′ Λούτα), Ε. Τσουλάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ζερβάκος (51′ Κατσίποδας), Γιαννόπουλος, Παπαβασιλόπουλος(70΄Θεοδωρακόπουλος), Καλογερόπουλος, Γεωργόπουλος, Δ. Ανδρεάδης, Α. Ανδρεάδης, Σωτηριάδης, Πατσιώτης(62΄Καραματσούκης), Αβιζιώτης.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.