Απόλλων Καλαμάτας – Ανδρούσα 3-1: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το συγκρότημα του Σακελλαρόπουλου(ΒΙΝΤΕΟ)

167
- Διαφήμιση -

Με ακόμη μια νίκη η οποία συνδυάστηκε με όμορφο ποδόσφαιρο, συνέχισε ο Απόλλων Καλαμάτας, επικρατώντας με 3-1 της πολύ δυνατής Ανδρούσας. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο πως το πλάνο και η επιμονή στη λεπτομέρεια, μέσα από τη σωστή προπόνηση και τη νοοτροπία που έχει κατορθώσει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του, είναι τα πιο σημαντικά εχέγγυα για να επιτυχείς κάτι καλό στο σημερινό ποδόσφαιρο.

Στα του αγώνα, η Ανδρούσα προηγήθηκε νωρίς με κοντινό σουτ του Γιάννη Καλογερόπουλου στο 5o λεπτό.

- Διαφήμιση -

Η ισοφάριση για τον Απόλλωνα ήρθε με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Κουντάνη στο 38ο λεπτό. Το 2-1 έγραψε ο Αλεξόπουλος με ωραίο πλασέ στο 66΄, μετά από κάθετη του Μπάκα, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ στο 76ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Κακαλής (56′ λ.τρ. Στ. Τσουλάκος), Καραχάλιος, Στραβάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Βασιλόπουλος (46′ Κουτσουρόπουλος), Τρικουράκης, Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος (89′ Παπαθεοδωρίδης), Μπάκας (88′ Κανιώρος).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Θεοδωρακάκης, Διαμαντής (76′ Ιμεράσι), Κακογιάννης, Μπερερής, Δασκαλάκης, Μπάλας (55′ Φιλόπουλος), Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος, Κάλλας (65′ Βασιλογιαννακόπουλος, Χαρμπίλας (71΄Θεοδοσόπουλος), Ι. Καλογερόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.