Αλεξόπουλος: Βλέπουμε τη σκληρή μας προπόνηση να αποδίδει καρπούς

58
- Διαφήμιση -
Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος αποτελεί την κύρια επιθετική αιχμή του πρωτοπόρου στη βαθμολογία, Απόλλωνα Καλαμάτας, ευρισκόμενος μάλιστα στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ με 5 γκολ.
Ο ταλαντούχος επιθετικός μίλησε στο SportsPlus για τον προχθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, στον οποίο σημείωσε χατ τρικ:
Το παιχνίδι με το Ολυμπιακό Ανάληψης ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αν δεν δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα. Από το πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του ματς απλά ήμασταν χαλαροί και σε κάποιες φάσεις και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 1-2.
Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι και καταφέραμε να βάλουμε 5 γκολ και να πάρουμε εν τέλει μια ακόμα νίκη.
Όταν το ρωτήσαμε για το μυστικό του για την εκτελεστική του δεινότητα εκείνος υπέδειξε την προπόνηση ως τη μόνη αιτία, απαντώντας και στο δίλημμα που του έθεσα για σουτ ή κεφαλιά:
Δουλεύουμε στις προπονήσεις όλοι μαζί και έχω βρεθεί με τους συμπαίχτες μου μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να αποδίδει καρπούς αυτή η συνεργασία.
Εντάξει η κεφάλια είναι λίγο πιο δύσκολη αλλά πρέπει να δουλεύεις πάνω σε όλα και εξαρτάται και από την φάση και το πως θα σου έρθει η μπάλα. Προπονούμαι έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ όλους τους τρόπους και να σκοράρω με όποιο τρόπο επιβάλλει η κάθε φάση.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.