ΠΑΜΙΣΟΣ: Εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στον αγώνα με την Καλαμάτα

81
- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Αλεξέα, καθώς και του Α΄Βοηθού του Γκούμα, εξέδωσαν οι Πράσινοι της Μεσσήνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- Διαφήμιση -

Στιγμές απείρου κάλλους από τον διαιτητή Ηλία Αλεξέα βιώσαμε σήμερα στο «Στ. Παπαδόπουλος». Ο επιπέδου Superleague ρέφερι & ο βοηθός του Νίκος Γκούμας αδίκσαν ολοφάνερα την ομάδα μας στις κάτωθι φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε έντονα πως έκριναν το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα:

– Στο 30ο λεπτό δεν αποβάλλει τον Φουάση για αγκωνιά εκτος φάσης στον Βλάχο και στην επόμενη αμέσως φάση δείχνει με χαρακτηριστική ευκολία την κάρτα στο νεαρό άσο του Παμίσου.

– Στο 40ο λεπτό δεν αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσόπελα για σκληρό τάκλιν με τα δυο πόδια από πίσω σε παίκτη του Παμίσου. Ο Τσόπελας είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα νωρίτερα.

– Στην φάση του πέναλτι, ο Φουάσης ανατρέπει τον -σε προφανή θέση για γκολ- Αριστομενόπουλο. Αν δεν θελετε απευθείας κόκκινη κύριε Αλεξέα, μπορείτε την δεύτερη κίτρινη.

– Στο 98ο λεπτό δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι και κάρτα σε χέρι του Αλιατίδη μετά από σέντρα του Πορή με το σκόρ στο 1-1.

– Ο επόπτης Γκούμας δεν υποδεικνύει (λανθασμένα) φαουλ στον Πορή. Από το στημένο αυτό ξεκινά η φάση του 2-1.

– Στο 118’ δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Δοδοντσάκη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.