Πάμισος – Πελλάνα Καστορείου 1-2: Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα για τους Μεσσήνιους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

77
- Διαφήμιση -

Με ήττα ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής οι πράσινοι της Μεσσήνης καθώς η Πελλάνα Καστρορείου τους νίκησε με 1-2. Το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και δε φάνηκε έτοιμο να αντιμετωπίσει τη δράση του επιθετικού διδύμου της Πελλάνας, Ντιατά και Γουόρντεν, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν πονοκέφαλο για όλες τις αντίπαλες άμυνες.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό όταν έκρυψαν τη μπάλα με Γουόρντεν, Σικαλόπουλο και Ντιατά, με τον τελευταίο να νικάει με όμορφο σουτ τον Τσάμη για το 0-1.

- Διαφήμιση -

Επτά λεπτά αργότερα ο σκόρερ Ντιατά έγινε δημιουργός και σέρβιρε από δεξιά έτοιμο γκολ στο Ρασσιά ο οποίος με εξουδετερωμένο τον Τσάμη, δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στο 41ο λεπτό είχαμε τη σπουδαιότερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με το Σεγκμπιά να μην καταφέρνει από θέση τετ α τετ να νικήσει τον Κραβαρίτη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νίκος Κακαλέτρης τα έπαιξε όλα για όλα κάνοντας τρεις αλλαγές και περνώντας τον υψηλόσωμο στόπερ Δοδοντσάκη από την άμυνα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι πράσινοι πράγματι μπήκαν με πάθος στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να μειώσουν με κεφαλιά του Μωράκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου, στο 54ο λεπτό.

Η αντεπίθεση του Παμίσου όμως δεν είχε συνέχεια, με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και τελικά να ηττώνται δίκαια με 1-2, από την καλύτερη Πελλάνα.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τσάμης, Δημητρακόπουλος Σωτ., Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Αριστομενόπουλος(46΄Οδεμισιώτης), Δημητρακόπουλος Οδ.(46΄Πορής), Βλάχος, Ντεμόλ(46΄Ρήγας), Σέγκμπια

ΠΕΛΛΑΝΑ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ: Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Λαμπρόπουλος, Εμέκα(67΄Παναγιωτίδης), Καλογέρης, Αναστασάκος Γ., Ρασσίας(75΄Κοντογιάννης), Μπιταξής, Ντιατά, Σικαλόπουλος(90΄Γεωργαντάς), Γουόρντεν(93΄Θύμης)

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.