
Ο Σάρι Τόσκα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Πανθουριακού στη φετινή απόλυτα πετυχημένη σεζόν μέχρι στιγμής.
Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Μεσσηνίας:
“Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για αυτή τη μάχη που δώσαμε στον τελικό για να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο και τα καταφέραμε. Θέλω επίσης να πω συγχαρητήρια στην ομάδα της Μάνης που ήταν πολύ ανταγωνιστική και με ποιοτικούς παίκτες.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί με αρκετές λάθος επιλογές και βιαστικές ενέργειες , η Μάνη είχε μπει καλύτερα και φαινόταν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο έτοιμοι και φάνηκε η άλλη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο , ήρθε και η αποβολή από πλευρά Μανης νωρίς στο δεύτερο που μας έδωσε ένα αβαντάζ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην κανονική διάρκεια, τα καταφέραμε στην παράταση και ολοκληρώσαμε και αυτόν τον στόχο που θέλαμε.
Όσο αφορά τα μπαράζ ξεκινήσαμε ιδανικά, αλλά η συνέχεια είναι μεγάλη , πρέπει κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα για να καταφέρουμε και τον τρίτο μας στόχο!”