- Διαφήμιση -

Ο Πανθουριακός είναι και επίσημα πρωταθλητής μετά τη σημερινή του νίκη και μεγάλος πρωταγωνιστής της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι ο Σταύρος Αγγελής.

Ο ταλαντούχος επιθετικός ήταν.. μηχανή των γκολ πετυχαίνοντας 36 τέρματα μέσα στη σεζόν.

- Διαφήμιση -

Ο ίδιος δήλωσε στο SportsPlus:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αποδείξαμε ότι είμαστε άξιοι πρωταθλητές με τη συνολική μας πορεία.


Έχουν μείνει 4 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα που θα συνεχίσουμε ίδιο έργο μας, χωρίς να επαναπαυτούμε επειδή πήραμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνικής, ο οποίος είναι άλλος ένας δύσκολος στόχος.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κύπελλο, έχουμε ένα ματς με ομάδα ανώτερης κατηγορίας,με πολύ ποιοτικούς παίκτες και σε μια δύσκολη έδρα όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.”


Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα στα μέγιστα την ομάδα μου και ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν ώστε να είμαι πρώτος σκόρερ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει.


Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στους δύσκολους στόχους μας που έχουν απομένει

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.