
Αναλυτικά η ανάρτηση του ΓΣ Μεσσήνης:
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 68-65
Μεγάλη νίκη για τον ΓΣΜ σήμερα επί του Σπαρτιατικού στο κλειστό της Μεσσήνης. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν σε γρήγορο ρυθμό, με την ομάδα μας να κλείνει πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη, στο δεύτερο μέρος όμως ο Σπαρτιατικός αντέδρασε, πέρασε και μπροστά στο σκόρ, όμως στην τελευταία επίθεση με τρίποντο του Καραμπάγια 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, η ομάδα μας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα! Επόμενη αγωνιστική με τον Αθλέοντα Σπάρτης το προσεχές Σάββατο εκτός έδρας.
ΥΓ: Η σημερινή νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης έκλεισε ακριβώς 40 χρόνια ζωής, μιας και για την ιστορία στις 23-03-1985 έδωσε το πρώτο ματς της ιστορίας του με την ΑΕΚ Μελιγαλά με σκορ 57-50
Τα δεκάλεπτα: 24-16, 43-36, 49-51, 68-65
ΓΣ Μεσσήνης (Γιαχαλής, Μπακανδρέας):
Μειμετέας 19(3), Ζαρκινός, Στεφάνου, Καραμπάγιας 6(1), Φαρμάκης 2, Πλατάρος, Χαντζής 5(1), Μαρκόπουλος 2, Αναστασόπουλος 6, Δημητρακόπουλος 8(1), Παπάζογλου 16, Χατζιδάκης 4.