- Διαφήμιση -

Φιλικοί αγώνες για τις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Άργη καλαμάτας

Φιλικούς αγώνες πραγματοποίησαν οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας με τις αντίστοιχες του Ν. Ο. Ναυπλίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ναυπλίου την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

- Διαφήμιση -

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά οι ηλικιακές κατηγορίες προμινι παίδων, μίνι παίδων και εφήβων μετέβησαν στην πόλη του Ναυπλίου, πραγματοποιώντας τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα αγώνες προετοιμασίας με τον Ν.Ο. Ναυπλίου.

Οι μικροί αθλητές είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα πρώτα φιλικά της χρονιάς.
Ταυτόχρονα, οι προπονητές Άλεξ Ντι Μπενεντετο, Γιώργος Δουρδουνάς και Κώστας Πετρόπουλος κατάφεραν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται.

Ευχαριστούμε την προπονήτρια του Ν.Ο. Ναυπλίου Αννια Σκιμπα και τον υπεύθυνο του τμήματος υδασφαίρισης Κώστα Χελιώτη για την φιλοξενία.

Οι ακαδημίες υδατοσφαίριση του Άργη Καλαμάτας θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα με προπονήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο δημοτικό στάδιο της πόλης, με κολυμβητικές προπονήσεις στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας, αλλά και σειρά φιλικών αγώνων, αναμένοντας την επαναλειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή του αναβάθμιση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.