- Διαφήμιση -

Συμμετοχή των ακαδημιών υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας σε επίσημο τουρνουά και φιλικούς αγώνες στην Αθήνα.

Οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας συμμετείχαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Nea Smyrni Trophy 4  (2024-2025 ) και σε φιλικούς αγώνες εκτός κατάταξης στο water polo trials tournament  2024-2025.

- Διαφήμιση -

Πιο συγκεκριμένα, τους πρώτους επίσημους αγώνες έδωσε το νεοσύστατο τμήμα προμίνι παίδων της ομάδα (Κ 11) του Άργη Καλαμάτας στο Nea Smyrni Trophy 4, αφήνοντας σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον. Στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης για τις πρώτες αγωνιστικές τής διοργάνωσης, έδωσαν 2 παιχνίδια για τον όμιλο, έχοντας ως απολογισμό μια νίκη (6-4 επί της ΣΚ Ροή ) και μια ήττα (8-6 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας), όμως αυτό μικρή σημασία έχει. Σημαντικό είναι το γεγονός πως τα παιδιά αυτά, που βρίσκονται μακριά από τις πισίνες πάνω από 4 μήνες και παρότι ήταν μόλις 9 στον αριθμό, έπαιξαν δύο σερί παιχνίδια χρονικά (11:00, 11:50) απέναντι σε δύο δυνατούς αντιπάλους και ήταν άκρως ανταγωνιστικά.

Παράλληλα, στην ηλικιακή κατηγορία εφήβων οι υδατοσφαιριστές της ομάδας έδωσαν 2 φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Άλιμος ΝΑΣ και του Ν.Ο. Υδραϊκού. Οι φιλικοί αγώνες έγιναν στο κολυμβητήριο του Αλίμου, εκτός κατάταξης στο water polo trials tournament  2024-2025.  Οι έφηβοι είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε 2 προπονημένες ομάδες, δείχνοντας μαχητικότητα, αλλά η 4 μηνη αποχή από τις προπονήσεις στην πισίνα ήταν καθοριστική στην εξέλιξη των αγώνων, γνωρίζοντας την ήττα στα 2 παιχνίδια με 17-5 και 14-11 αντίστοιχα.

Οι ακαδημίες υδατοσφαίριση του Άργη Καλαμάτας θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα με προπονήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο δημοτικό στάδιο της πόλης, με κολυμβητικές προπονήσεις στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας, αλλά και σειρά φιλικών αγώνων και συμμετοχή σε τουρνουά, αναμένοντας την επαναλειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή του αναβάθμιση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.