- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Σπανός, μέσω του Gazzetta, δεν κρύβει την πίστη του στην ομάδα της Καλαμάτας και πως η άνοδος είναι ένας στόχος που μπορεί φέτος να επιτευχθεί.

Η Super League 2 είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και απαιτητικό πρωτάθλημα. Η Καλαμάτα, που είναι στο -2 από Κηφισιά και Πανιώνιο, προχώρησε πριν λίγες μέρες στην αντικατάσταση του Νίκου Αναστόπουλου με τον Δημήτρη Σπανό.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Γιώργος Πρασσάς, θέλει να δει τη «μαύρη Θύελλα» και πάλι στα σαλόνια της Stoiximan Super League και δίνει τα κλειδιά στον Δημήτρη Σπανό.

Ο έμπειρος κόουτς, που έχει πανηγυρίσει ήδη ανόδους με τον Άρη και τον Ιωνικό, μέσω του Gazzetta στέκεται στον στόχο της κορυφής και κάνει σαφές στο τι πρέπει να προσέξουν άπαντες στο σύλλογο για να πανηγυρίσει η πόλη την πολυπόθητη άνοδο.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τα Χανιά, ήρθε η προοπτική της Καλαμάτας. Πόσο εύκολο ήταν για εσάς το να πείτε «ναι»;

«Πάρα πολύ εύκολο. Μιλάμε για μια ομάδα με τεράστια ιστορία και δυναμική. Η Καλαμάτα πρέπει να είναι στην Α’ Εθνική, αλλά αυτό δεν αρκεί να το λέμε στα λόγια. Κάθε εβδομάδα, σε κάθε ματς, οφείλουμε να μπαίνουμε στο γήπεδο και να το αποδεικνύουμε».

Είστε ένας προπονητής που έχει πανηγυρίσει ανόδους με τον Άρη και τον Ιωνικό. Πιστεύετε ότι θα… τριτώσει;

«Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Όπως είπα και στην παρουσίασή μου, επιτυχημένος στην Καλαμάτα είναι αυτός που θα φέρει την άνοδο. Η ομάδα έχει δίψα για να πετύχει αυτόν το στόχο κι αυτό από μόνο δημιουργεί σε όσους δουλεύουν γι’ αυτήν την ομάδα την υποχρέωση και το έξτρα κίνητρο να τα αφήνουμε και τη ψυχή μας προκειμένου να τα καταφέρουμε».

Ύστερα από 5 αγωνιστικές στον Β’ Όμιλο, Κηφισιά, Πανιώνιο και Καλαμάτα φαίνεται να είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Συμφωνείτε μ’ αυτό;

«Κατ’ αρχάς είναι πολύ νωρίς ακόμη… Πέντε αγωνιστικές έχουν γίνει, όπως είπατε και εσείς. Η κατηγορία αυτή είναι περίεργη και από τη μία στιγμή στην άλλη, από εκεί που είσαι ψηλά μπορεί να βρεθείς χαμηλά. Εμείς, κοιτάμε την ομάδα μας και το πώς θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα και το ταλέντο μας.

Δεν μ’ αρέσει, γενικά, να λέω πολλά αλλά έχω επίγνωση των όσων λέω και γι’ αυτό αναλαμβάνω και την ευθύνη να λέω από τώρα πως αν δεν ανέβουμε φέτος, θα είναι αποτυχία μας και πάνω απ’ όλα δικιά μου. Δεν κρύβομαι».

Την Κυριακή, η ομάδα παίζει στην Ηλιούπολη. Πώς βλέπετε αυτό το ματς;

«Η Ηλιούπολη είναι μια ομάδα σκληρή, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά κι αν πιστέψουμε ότι θα πάμε για να έχουμε ένα εύκολο μεσημέρι, θα το πληρώσουμε ακριβά. Δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο να έχουμε ως ομάδα ισορροπία, με συγκεκριμένα “θέλω” μέσα στο ματς, χωρίς παιδικά λάθη».

- Διαφήμιση -

gazzetta.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.