- Διαφήμιση -

Ο ΓΣ Γαργαλιάνων έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της National League 2 με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, Αντώνης Κούτρης, απάντησε στις ερωτήσεις μας μετά το πρώτο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

- Διαφήμιση -
  • Ξεκινήσατε τη σεζόν με δύο στα δύο. Πώς κρίνετε το αγωνιστικό σας επίπεδο και σε ποιο βαθμό είναι έτοιμη η ομάδα αυτή την περίοδο;

Όπως είναι λογικό καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτήν την περίοδο, κυρίως αυτές που έκαναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ τους
Εμείς είχαμε κορμό που ήξερε τη φιλοσοφία μας και έδεσαν αρκετά γρήγορα οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Οπότε ξεκινήσαμε για την περίοδο που βρισκόμαστε σε αρκετά υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Όλοι περιμένουν μεγάλα πράγματα από την ομάδα φέτος. Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος σας;

Ο στόχος είναι σίγουρα να είμαστε στις πρωταγωνίστριες ομάδες του Ομίλου.Αυτο εξαρτάται όμως από πολλά πράγματα κατά την διάρκεια της χρονιάς, με κυριότερο βέβαια να έχουμε υγεία.

Η ομάδα δείχνει πλουραλισμό επιθετικά. Είναι αυτό το μεγάλο σας όπλο;

Η ομάδα έχει όντως πλουραλισμό στην επίθεση γιατί είναι όλοι οι παίκτες ικανοί να σκοράρουν και με διάφορους τρόπους μάλιστα αλλά μέχρι τώρα έχει δείξει η ομάδα και μεγάλη προσήλωση στα αμυντικά της καθήκοντα.

Το πρωτάθλημα της National League 2 δεν κρίνεται φυσικά στις πρώτες αγωνιστικές ούτε καν στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.Ολα κρίνονται στα play offs και play outs αντίστοιχα και σε τι κατάσταση θα βρεθείς τότε γιατί όπως ξέρουμε όλα ξεκινούν από το 0-0

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.