- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανάρτηση της Εράνης Φιλιατρών:

⚽️🔚 Την προέλαση της στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνέχισε η ομάδα μας επικρατώντας με 6-0 επί της Στενωσίας.

- Διαφήμιση -

Δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως η κατηγορία είναι μικρή για να την χωρέσει, η Εράνη έφτασε στην ευρεία επικράτηση, δίνοντας εμφατική συνέχεια μετά το νικηφόρο 0-4 της πρεμιέρας.

Το παιχνίδι αποτέλεσε ένα επιθετικό μονόλογο για τους ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Στουρνάρα που ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν επιδέχεται ιδιαίτερη κριτική.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Αργεντινός Valentin Martini στο πρώτο κιόλας λεπτό της συνάντησης, ενώ σκοράροντας ακόμα δύο έφτασε στο πρώτο του χατ τρικ.

Δυο τέρματα πέτυχε ο Σαραντόπουλος και ένα ο Μιχόπουλος, την στιγμή που αρκετοί νέοι παίκτες αγωνίστηκαν για πρωτη φορά φέτος με την ομάδα μας.

Εράνη Φιλιατρών: Μανωλάκος, Μπινιώρης, Καρακατσάνης (52′ Πράνταλος), Ratto, Μπουρδέκας (52′ Παναγόπουλος), Μιχόπουλος (52′ Καλογερόπουλος), Martini, Κωνσταντόπουλος (52′ Χάρμπας), Σαραντόπουλος (52′ Σταθόπουλος), Φλαριώτης, Τσακωνάκος

ΑΟ Στενωσιάς: Οικονόμου, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Σταματελόπουλος, Μάντης, Φιλόπουλος, Μέτσο, Καλογερόπουλος (46′ Αλεβίζος), Σούλα (79′ Στ. Καγιανάς), Κοκάι, Κοντός

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.