Oplus_0
- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Μεϊμετέας αποτελεί βασικό στέλεχος του ΓΣ Μεσσήνης στη φετινή του προσπάθεια στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε 6 πόντους με 2 τρίποντα, στην άνετη νίκη του ΓΣ Μεσσήνης με 67-56 επί του ΑΠΟΕΛ.

- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης είναι 28 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πήγασο Μάνης, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Παναθηναϊκό Καλαμάτας, Καλαμάτα BC, Ευκλή Καλαμάτας και Δρομείς Τρίπολης.

Ο ικανότατος καλαθοσφαιριστής μας δήλωσε αναλυτικά:

“Σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου, φάνηκε η δυναμική της ομάδας από το πρώτο δεκάλεπτο , καθώς είχαμε 15 πόντους διαφορά και στη συνέχεια φτάσαμε μεχρι και τους 25 πόντους. Εφόσον λοιπόν εξασφαλίσαμε το αποτέλεσμα από νωρίς, ο προπονητής μας κύριος Γιαχαλής, είχε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, να δώσει χρόνο και στους μικρότερους ηλικιακά παίχτες.

Όσον αναφορά την επιστροφή της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία, κατά τη γνώμη μου, η δυναμική της έδειχνε ότι έπρεπε να βρίσκεται στην συγκεκριμένη κατηγορία εξαρχής, χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να παιξω στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, βοηθώντας την ομάδα μου να καταφέρει τους στόχους της, τερματίζοντας όσο γίνεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι σε συνδυασμό με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο με ωραίο κλίμα και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχοντας ως κοινό στόχο την νίκη.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.