- Διαφήμιση -

 Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της National League 2 γνώρισε ο ΓΣ Γαργαλιάνων πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Αστέρας Τεμένης επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό του φτάνοντας δίκαια στη νίκη με σκορ 84-65 επι του συλλόγου της Μεσσηνίας που είχε πολλά από τα “βαριά χαρτιά” σε μέτρια ημέρα. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύθηκε η ομάδα της Αχαΐας που μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Το δίδυμο των Βουρνά και Καρλή ήταν εντυπωσιακό, το ίδιο και η αμυντική λειτουργία της ομάδας του κ. Ξενούλη. Στον αντίποδα, για την ομάδα των Γαργαλιάνων, μοναδικός διψηφιος ήταν ο Σιμοβιτς.

Διαιτητές: Καραπαπάς-Ανδρεόπουλος-Αλεξόπουλος Παν.

- Διαφήμιση -

Δεκάλεπτα: 22-19, 49-25, 65-52, 84-65

Αστέρας (Ξενούλης): Βουρνάς 24, Σταθακόπουλος 4, Ανδρικόπουλος 2, Κανελλάκης 5(1), Καρλής 24(3), Μανωλάκης 6, Κούτρας 9(1), Ιατρόπουλος 10(2), Ζωιτσούδης, Κέκερης.

Γαργαλιάνοι (Κούτρης): Καλαντζής 7(1), Σίμοβιτς 18, Καππής 6(1), Γαβρίλης 8(1), Δαμιανάκος 7(1), Καστανιώτης 2, Καραγιαννίδης 5(1), Κλεφτάκης 7(2), Ντεμερούκας Δ., Γιαννόπουλος, Λαφτσίδης 5. 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.