Oplus_0
- Διαφήμιση -

Ο Άρης Σκοπέτος αποτελεί τον ηγέτη της Καλαμάτας 80 στη νέα προσπάθεια της στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ικανότατος και πλέον έμπειρος αθλητής είχε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα Τέμενης με 18 πόντους και 5 τρίποντα.

- Διαφήμιση -

Ο ίδιος δήλωσε στο SportsPlus:

Η προχθεσινή νίκη ήταν πολύ σημαντική, καθώς περάσαμε δύσκολη εβδομάδα με τις υποχρεώσεις στο γήπεδο της Τέντας, ψάχναμε κάθε μέρα, ώρα και γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση και να αγωνιστούμε την Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο, ένα γήπεδο που δεν είναι η φυσική μας έδρα και δεν ήμασταν εξοικειωμένοι.

Παρόλα αυτά καταφέραμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με την παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε μια ομάδα που έχει ως ξεκάθαρο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, έχουμε έναν βασικό κορμό παιχτών από τις προηγούμενες 2 χρονιές και μαζί με λίγες, αλλά ποιοτικές προσθήκες προσπαθούμε να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ , να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο χρησιμοποιώντας γηγενείς παίχτες , νέα παιδιά που είναι πάντα στη φιλοσοφία της Καλαμάτα 80 και στο τέλος της σεζόν να κάνουμε τον απολογισμό μας.

Έχουμε έναν νέο προπονητή οποίος έχει πολλή όρεξη για δουλειά και αυτό είναι μεταδοτικό προς τους παίχτες που παρά τις δουλειές και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, καταφέρνουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο για προπόνηση. Με κάθε νέο προπονητή έρχεται και μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα την οποία προσπαθούμε να υιοθετήσουμε όλοι μας, αλλά είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν , θα γίνονται λάθη, θα υπάρχουν κακά παιχνίδια. Το σημαντικότερο είναι να μείνουμε ενωμένοι, να έχουμε πίστη σε αυτό που θέλει να περάσει ο κόουτς και όλοι μαζί να βρούμε τον τρόπο να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο.

Προσωπικά θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο και αν καταφέρουμε να μείνουμε υγιείς μέχρι το τέλος θα εκπλήξουμε πολλούς, υποστηρικτές και μη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.