- Διαφήμιση -

Η Εράνη Φιλιατρών επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Σπάρτης και πέρασε στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανάρτηση του συλλόγου:

- Διαφήμιση -

Συνδυάζοντας το ελκυστικό ποδόσφαιρο με την ουσία, η ομάδα μας έφτασε στη νίκη – πρόκριση στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας 4-2 του ΠΑΣ Σπάρτης και σφραγίζοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες του Βαγγέλη Στουρνάρα που προηγήθηκαν στο πρώτο κιόλας λεπτό δια ποδός Σαραντόπουλου και προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί πήραν αέρα δύο τερμάτων με κεφαλιά του Καπλάνη.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με τον Ζαχαριά να μειώνει μόλις στο 9’ σε 2-1 και το ματς να αποκτά νέο ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια η Εράνη επέβαλλε τον ρυθμό της και αφότου απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες, βρήκε δυο ακόμα γκολ που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη πρόκριση της.

Στο 75’ ο Κόλλιας τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και με πανέξυπνη κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-1, ενώ στο 81’ ο Μιχόπουλος συστήθηκε ως σκορερ στο κοινό της Εράνης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στα εναπομείναντα λεπτά.

Σε αυτά οι Λάκωνες μείωσαν σε 4-2 με τον Μαλτέζο που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ως επισφράγισμα της εξαιρετικής θερινής προετοιμασίας για την ομάδα μας, που άφησε παράλληλα υποσχέσεις για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια…

Επόμενος αντίπαλος στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, η Θύελλα Καμαρίου από την Σαντορίνη, που την προσεχή Κυριακή θα φιλοξενηθεί στα Φιλιατρά.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.