- Διαφήμιση -

Με ηθικό ακμαίο και θέληση να διεκδικήσει όσα της αξίζουν στους αγωνιστικούς χώρους αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της Καλαμάτας με προορισμό την Κρήτη. Εκεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τα Χανιά στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2. Ο Νίκος Αναστόπουλος και οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση και εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Παράλληλα, σήμερα εκδόθηκε το δελτίο του 32χρονου, κεντρικού, αμυντικού, Γιούχα Πίρινεν, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Καλαμάτα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Φινλανδός κεντρικός αμυντικός (22-10-91) με ύψος 1.85 αποτελεί μια από τις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της Καλαμάτας το οποίο ο Νίκος Αναστόπουλος χαρακτήρισε ως το πιο πλήρες, υπερτονίζοντας ωστόσο πως υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ομάδας “Η ΕΠΟ σήμερα έβγαλε δελτίο στον ποδοσφαιριστή μας Γιούχα Πίρινεν ο οποίος από την Δευτέρα τίθεται στη διάθεση του προπονητή μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.”

- Διαφήμιση -

Λίγη ώρα πριν η αποστολή αναχωρήσει αρχικά για την Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει το Σάββατο για να “πετάξει” ακολούθως για την Κρήτη και τα Χανιά, ο έμπειρος κόουτς και ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιώργος Βαλεριάνος μίλησαν στο BEST για το πρώτο ματς της σεζόν και το εφετινό πρωτάθλημα.

https://youtube.com/watch?v=7-RkSUzVU5U%3Ffeature%3Doembed

Η αποστολή της ομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Χανιά αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές: Ουές, Βασιλαντωνόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βαλεριάνος, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Στίκας, Ριένστρα, Ξενιτίδης, Μπαράλες, Γρίβας, Αναστασόπουλος, Μορέιρα, Φρίμπονγκ, Ντιγκινί, Παμλίδης, Κότσαρης, Λαδάς, Μουστακόπουλος, Αλγκαρανάζ

Αύριο νωρίς το πρωί θα πάει αεροπορικώς στα Χανιά και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα αγωνιστεί με την ομάδα των Χανίων σε ένα παιχνίδι που θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τον ΣΚΑΪ.

Παραδόθηκε ο νέος χλοοτάπητας

Επίσης, η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει ότι παραδόθηκε στην ομάδα μας προς χρήση, ο νέος χλοοτάπητας με Θερμόφιλη ποικιλία στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλίας.

best – tv

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.