Oplus_0
- Διαφήμιση -

Με μια τρομερή ματσάρα ξεκίνησε το κύπελλο Μεσσηνίας. Ο Αστέρας Βαλύρας πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 8-7 απέναντι στη Θύελλα Μερόπης, (κανονική διάρκεια 3-3, παράταση 4-4).

Με την έναρξη του αγώνα, ο Καρύδης άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό. Στο 13′ ο Πάνου ισοφάρισε σε 1-1 και στο 42′ ο Ζάγουρας έκανε το 1-2.

- Διαφήμιση -

Στο 53′ ο Ρουμελιώτης έγραψε το 1-3, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με τέρματα του Τσώνη στο 85′ και στο 90′ (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι).

Στο 109′ ο Γκότσης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενουςτου για το 3-4, με τον Καρύδη να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Ζύλφο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η διαδικασία των πέναλτι βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 8-7.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαρδής με βοηθούς τους Φλέσσα και Μπάτζιο.

Αστέρας Βαλύρας (Τσουκαλάς): Τσερίκου, Μαργιόλης, Κουρούσιας (111′ Καππότης), Λένα, Πετρουλάκης, Τσώνης (105′ Vasilev), Σκουφάκης, Γεωργακόπουλος, Καρύδης, Θεοδοσόπουλος (63′ Χαρμπίλας), Δημητρίου

Θύελλα Μερόπης (Παυλόπουλος): Χριστόπουλος, Ζύλφο, Μπουρίκας, Γεωργακόπουλος (46′ Ζέππος), Δημητρόπουλος (82′ Κλεφτόγιαννης), Κατσιμπάρος, Μαράι (82′ Γκότσης), Σουλαντίκας, Πάνου (81′ Μπούζας), Ρουμελιώτης (81′ Μαστρόκαλος), Ζάγουρας (70′ Τσέλιος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.