- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ματς για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 τα Χανιά υποδέχθηκαν την Καλαμάτα στην Κρήτη, με τη “Μαύρη Θύελλα” χάρις στο γκολ του Νικολά Ντιγκινί στο 90+2′ να καταφέρνει να φύγει με το διπλό (1-2).

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23′ με κεφαλιά του Ηλία Τσέλιου, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, καθώς ο τερματοφύλακας των Χανιών έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 30′ λέγοντας “οχι” στην εξ επαφής κεφαλιά του Μπακαγιόκο μετά από εκτέλεση φάουλ.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα κυριάρχησε πλήρως, προειδοποίησε αρχικώς με Ντιγκινί στο 65′ και Βασιλαντωνόπουλο στο 75′, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μόρσεϊ κατάφερε επιτέλους να νικήσει τον Σαφαρίκα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό και το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Ντιγκίνι πέτυχε το “χρυσό” γκολ για την Καλαμάτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας το πολύτιμο διπλό στην ομάδα του.

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Στεπίνσκι (82′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Παχής (68′ Αρτουάγκα), Μουνάφο, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάλτσι (64′ Κόλα)

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (46′ Μουστακόπουλος), Αναστασόπουλος (74′ Γρίβας), Ριένστρα (46΄ Μόρσεϊ), Μορέιρα, Παμλίδης (46′ Ντιγκινί), Αλγκαρανιάς

sport24

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.