- Διαφήμιση -

Συνεχίζει κανονικά στον Δίωνα Κυπαρισσίας ο Χρήστος Μυριούνης, αφού ξεπεράστηκαν τα όποια προσωπικά θέματα με βάση πάντα την αγάπη του για την ομάδα και την πόλη της Κυπαρισσίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

- Διαφήμιση -

Επειδή προχτές ανέβασα μια ανάρτηση που έγραφα ότι αποχωρώ από τον Δίων Κυπαρισσίας για προσωπικούς λόγους θα ήθελα να ενημερώσω σήμερα ότι η αγάπη μου για την ομάδα και για την πόλη αυτή είναι πολύ μεγάλη και έτσι δεν θα μπορούσα να μην έβρισκα λύση να ξεπεραστούν τα όποια προσωπικά προβλήματα είχα και για αυτό θέλω να ανακοινώσω ότι ΣΥΝΕΧΊΖΩ κανονικά στον πάγκο της αντρικής ομάδας καθώς και σαν τεχνικός διευθυντής την νέα σεζόν και στο παιδικό-Εφηβικο????
Εξάλλου δεν θα μπορούσα ΙΔΊΩΣ φέτος να αφήσω μόνους τους την πρόεδρο Δήμητρα Μιχαλοπούλου En Plo και τον αντιπρόεδρο Δημήτρης Γιαννόπουλος στη δυσκολη προσπάθεια που κάνουν να ξανά ανεβάσουν τον Δίωνα εκεί που του αξίζει δλδ στην Γ Εθνική κατηγορία!!!!
Συνεχίζουμε…????????

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.