- Διαφήμιση -

Δελτίο τύπου

Οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ενόψει της έναρξης της νέας αθλητικής χρονιάς, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 28 Αυγούστου beach party στην παραλία Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Γέλιο, παιχνίδι και μεγάλη διάθεση κυριάρχησαν στο γιορτινό event που διοργάνωσε η ομάδα του Άργη Καλαμάτας, σηματοδοτώντας την εκκίνηση της νέας αθλητικής χρονιάς.

Χαρακτηριστικό γεγονός ήταν η συμμετοχή πολλών νέων αθλητών – διαφόρων ηλικιών – που θα προπονούνται και θα αγωνίζονται πλέον στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας. 

Με την παρουσία του Άλεξ Ντι Μπενεντέτο για πρώτη φορά στο προπονητικό team της ομάδας, πραγματοποιήθηκαν στη θάλασσα αγώνες beach water polo ανάμεσα σε 4 ομάδες, με τις “ναυμαχίες” μεταξύ των αγωνιζόμενων να δίνουν και να παίρνουν για αρκετή ώρα. Η κακοκαιρία δεν πτόησε ούτε τους αθλητές ούτε τους γονείς που παρευρέθηκαν στην παραλία για να μοιραστούν ένα μοναδικό κλίμα γεμάτο αισιοδοξία και προοπτική για την προσεχή αγωνιστική χρονιά.

Οι ακαδημίες του Άργη Καλαμάτας θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν στις αρχές Σεπτεμβρίου, αρχικά εκτός πισίνας λόγω της την ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας.

Tμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.