- Διαφήμιση -

Με όρεξη για διάκριση έπιασαν δουλειά οι παίκτες της «Καλαμάτας 80». Παλιά και νέα πρόσωπα συναντήθηκαν στο κλειστό της Παραλίας, όπου είχαν την πρώτη συνάντηση με όλα τα μέλη της διοίκησης και το τεχνικό τιμ. Ο καθιερωμένος αγιασμός έγινε στην κλειστή σάλα του δημοτικού σταδίου παρουσία όλων των παικτών.

Το παρών στον αγιασμό της ομάδας έδωσε και ο Γιώργος Λαζαρίδης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού, δίνοντας κι αυτός τις δικές του ευχές στον σύλλογο για την επίτευξη των στόχων του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

- Διαφήμιση -

Στις δηλώσεις του ο νέος προπονητής Άκης Χατζηαντωνίου τόνισε πως ο στόχος τη ομάδας είναι ξεκάθαρος «η επάνοδος στη Volley League», ενώ στο ίδιο ύφος ήταν και τα λόγια του παλαιότερου παίκτη στο ρόστερ της ομάδας, Βαγγέλη Ντάκουρη, ο οποίος φορά φέτος την φανέλα για 11η χρονιά.

Το δικό του λιθαράκι θα επιδιώξει να βάλει και νεοαποκτηθείς Juan Alamino. Ο Αργεντίνος ακραίος που έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των “Λύκων” έδειξε από την αρχή όρεξη για διάκριση λέγοντας πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η νέα ομάδα του να πετύχει τον στόχο της στην ανταγωνιστική κατηγορία της Pre League των Ανδρών.

Πηγή: Σίσσυ Τριάντου – best tv

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.