- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανάρτηση του συλλόγου:

Άλλη μια προσθήκη ουσίας για την μεσοεπιθετική γραμμή του Αστέρα είναι γεγονός, ο Μάριος Κοκκώνης θα συνεχίσει να φορά κιτρινόμαυρα αλλά αυτή τη φορά με το έμβλημα του Αστέρα Βαλύρας.

- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση Δ.Σ :
Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Μάριου Κοκκώνη. Ο Μάριος είναι 24 χρονών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου με πολλές επιθετικές αρετές, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου στην ΕΠΣ ΑΘηνών, ΑΕ Ιλίου και Άμιλλα Περιστερίου, ενώ στη Μεσσηνία έχει επίσης φορέσει τις φανέλες του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, του ΠΑΣ Ράχη, της Αναγέννησης Παραλίας και του ΑΟ Φαραί ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ατρόμητου Πλατύ. Μάριε καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας, ευχόμαστε μια υγιείς ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτες επιτυχίες!!!

Ο οργανισμός του Αστέρα βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση, υπάρχουν επικείμενες ανανεώσεις και μεταγραφές,  τη Κυριακή 18 Αυγούστου είναι η πρώτη για την προετοιμασία, σκοπός της διοίκησης να υπάρχουν άλλες δυο μεταγραφές παρούσες.

Από εκεί και πέρα την επόμενη μέρα κιόλας 19/8 θα λάβει χώρα η μουσική βραδιά με τη μια και μοναδική Εφη Θώδη, η Βασίλισσα του Δημοτικού τραγουδιού υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσεληνου θα ξεσηκώσει τα πλήθη, αναμένετε πολύς κόσμος , ενδεικτικό των κρατήσεων που έχουν γίνει που οδεύουμε σε SOLD OUT!!!

Πληροφορίες για τη μουσική βραδιά θα βρείτε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.