- Διαφήμιση -

Ο Αλέξης Κορογώνας είναι ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας για την Καλαμάτα 80. Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και στην επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Σε επικοινωνία μαζί του, απάντησε στις ερωτήσεις μας.

- Διαφήμιση -
  • Πώς κύλησε η φετινή σεζόν με τον τραυματισμό του Άρη Σκοπετου και όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν;
  • Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε. Ακόμα και μετά τον τραυματισμό του Σκοπέτου που έλειψε έναν γύρο, ήμασταν αρκετά καλοί. Βέβαια κάναμε 2 ήττες που ίσως θα μπορούσαμε να τις έχουμε αποφύγει.
  • Πιστεύατε από την αρχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή προέκυψε στην πορεία με βάση την εικόνα σας;
  • Πάντα θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και στην δουλειά που γίνεται. Θέλαμε να επιστρέψουμε άμεσα στην Γ’Εθνικη κατηγορία και αυτό μας έδινε πάντα δύναμη και έξτρα κίνητρο για να τα καταφέρουμε.
  • Στους τελικούς δεν είχατε περιθώριο για ήττα. Πώς ήταν το να θέλετε και να παίρνετε εν τέλει τρεις συνεχόμενες νίκες;
  • Ναι όντως στους τελικούς παίζαμε όλα τα ματς χωρίς αύριο και με μειονέκτημα έδρας. Πρόκειται για σπουδαία επιτυχία. Βέβαια το πιο δύσκολο πνευματικά ήταν το πρώτο παιχνίδι. Αφού καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο break, το πιστέψαμε ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον τίτλο. Μάλιστα στον τελευταίο τελικό δείξαμε ότι ήμασταν σαφώς ανώτεροι και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά.
  • Ποιο είναι το πλάνο για τη νέα σεζόν και αν θα συνεχιστεί η φιλοσοφία της στήριξης στα νέα παιδιά;
  • Η φιλοσοφία του συλλόγου θα είναι πάντα αυτή και δεν πρόκειται να αλλάξει. Η μεγάλη μας ικανοποίηση και επιτυχία είναι ακριβώς αυτό. Η συνεχής στελέχωση και ανάδειξη νεαρών παικτών μέσα από τα τμήματα υποδομής. Αν βγάλουμε τις 2 σεζόν του κοβιντ που δεν ολοκληρώθηκαν, σε 7 σεζόν έχουμε πάρει 3 φορές το πρωτάθλημα με τελείως διαφορετικό ρόστερ και έχουμε αγωνιστεί στη Γ’ εθνική με πάρα πολύ καλή παρουσία, ειδικά την προηγούμενη σαιζόν.
    Θα ενισχύσουμε το ροστερ όπως πρέπει για να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.