- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αρντιτ Γκεβόρι:

Ήρθε η στιγμη που ο κύκλος μου στην ομαδα της Εράνης έφτασε στο τελος του. Ένα ταξιδι τριών χρόνων με πολλες δυσκολίες, αλλα και αμέτρητες συγκινήσεις, πολλές χαρές, κατάκτηση σημαντικών τροπαίων με πρωτάθλημα και Κύπελλο και έντονα συναισθήματα που μου δίδαξαν πολλά και θα εχω στην ζωη μου σαν οδηγό.

- Διαφήμιση -

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Λυμπερόπουλο που με έφερε στην ομάδα και με μύησε σε όλα τα ιδανικά της, τον coach γιακαλη τον Κομνηνό Βαζάκα,τους ανθρώπους της διοίκησης που ήταν πάντοτε δίπλα μου και φυσικά τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μοιράστηκα τόσες και τόσες στιγμές μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Όλοι όσοι έχουν φορέσει αυτή την φανέλα νιώθουν κάτι το ιδιαίτερο και αυτή η ξεχωριστή αίσθηση είναι που κάνει αυτή την διαδρομή τόσο μοναδική!

Εύχομαι σύντομα να έρθουν μέρες μεγάλης χαράς για την Εράνη και η ομαδα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται!>>????????

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.