- Διαφήμιση -

Η Μαύρη Θύελλα ξεκίνησε την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας στα Παλιάμπελα ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει ξανά στη Superleague 2.

Η Καλαμάτα αλλάζει ρότα και επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός καλού συνόλου, που θα βασίζεται στην ομοιογένεια που θέλει να χτίσει ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος.

- Διαφήμιση -

Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων δήλωσε: “Θέλουμε να χτίσουμε κάτι καινούριο, βασιζόμενο σε παίκτες με σωστή νοοτροπία και όχι τα μεγάλα ονόματα. Δεν λέμε πολύ μεγάλα λόγια, προχωράμε με χαμηλούς τόνους για να φτιάξουμε την ομάδα όπως τη θέλει ο κόσμος.

Για όλα τα ποδοσφαιρικά ζητήματα συζητάμε με τον πρόεδρο. Λάβαμε λοιπόν την απόφαση να δοθούν δανεικοί κάποιοι νεαροί παίκτες σε ομάδες στις οποίες θα έχουν χρόνο συμμετοχής.

Θα δοθεί προτεραιότητα στο ντόπιο στοιχείο, άλλωστε επί ημερών μου είχαν αγωνιστεί κάποια παιδιά και χωρίς να παίξει κάποιος, δεν μπορεί να κριθεί.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, επιλέγουμε εμείς όποιον παίκτη κρίνουμε ότι είναι καλός και πάντα σε συνεργασία με τον πρόεδρο, κινούμαστε για την απόκτησή του. Το ρόστερ μας θα αποτελείται από περίπου 23 ποδοσφαιριστές και 2 νεαρούς.

Κλείνοντας, εμένα θα με ξαναδείτε να κάνω δηλώσεις στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Με πολλή δουλειά θα είμαστε έτοιμοι στο κρίσιμο σημείο της σεζόν.”

Δηλώσεις έκαναν και οι Κότσαρης (νέο μεταγραφικό απόκτημα, βασικός τερματοφύλακας στην άνοδο της Καλλιθέας) , Βαλεριάνος, Ριέστρα και Μπαράλες, τονίζοντας ότι με πολλή δουλειά, η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Από τη διοίκηση μίλησε ο Γιώργος Ράλλης, κάνοντας και αυτός λόγο για την αλλαγή φιλοσοφίας και χωρίς μεγάλα λόγια, όλοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.