- Διαφήμιση -

Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία γενικότερα αποτελούν πόλο έλξης το καλοκαίρι για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου. Πως θα μπορούσε να ισχύει το αντίθετο άλλωστε αφού μιλάμε για ένα από τα ομορφότερα σημεία της μαγευτικής μας χώρας το οποίο επιλέγουν προκειμένου να “γεμίσουν τις μπαταρίες τους” πολλοί αθλητές του μπάσκετ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο σπουδαίος διεθνής point guard του Άρη Βασίλης Τολιόπουλος που βρέθηκε, με βάση το ρεπορτάζ του Sportsplus.gr, τις τελευταίες ημέρες, στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας με την εθνική μας ομάδα.

- Διαφήμιση -

Δεν παρέλειψε μάλιστα, έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη σύντροφό του, Μαρία Χατζηπαρασίδου, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, να επισκεφθεί την πανέμορφη Σάντοβα και το σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής, το beach bar ΑΚΤΗ. Βρέθηκε μάλιστα στο επίκεντρο των μπασκετικών – ιδιοκτήτης του είναι ο προπονητής του ΓΣ Γαργαλιάνων Αντώνης Κούτρης- που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του (στη φώτο ο γκαρντ του Άρι Καλαμάτας Κώστας Τσουλέας) αλλά και να τον ρωτήσουν για εθνική ομάδα και επόμενο σταθμό της καριέρας του.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.