- Διαφήμιση -

Ο Βαγγέλης Κομπότης αποτελεί τον αρχηγό της Καλαμάτας 80 και βασικό πυλώνα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus για τα φετινά κατορθώματα της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Είμαστε πολύ χαρούμενοι στην οικογένεια της Καλαμάτας 80 για την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς , που ήταν το πρωτάθλημα και η επάνοδος μας στις εθνικές κατηγορίες.

Είμαστε έξτρα χαρούμενοι που όλο αυτο έγινε τηρώντας τις αξίες και το πλάνο που πρεσβεύει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια . Στηριζόμενοι δηλαδή σε γηγενείς παίχτες και ταυτόχρονα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά νεαρά παιδιά στην αντρική ομάδα .

Η χρονιά ήταν μεγάλη με πολλές δυσκολίες, όπως ήταν ο τραυματισμός του καλύτερου παίχτη της κατηγορίας Άρη Σκοπέτου,  που έλειψε για πολλά παιχνίδια , ωστόσο μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας μέχρι το τέλος.

Οι τελικοί ήταν εξ αρχής δύσκολοι γνωρίζοντας οτι βρισκόμασταν πίσω στη σειρά με 2-0 . Κομβική θεωρώ ότι ήταν η πρώτη μας νίκη μέσα στη Μεγαλόπολη γιατί μας έδωσε τη ψυχολογία που χρειαζόμασταν για να πάρουμε 3 σερι do or die παιχνίδια . Δίκαια στο τέλευταίο παιχνίδι επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή και νικήσαμε τη σειρά .

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.