- Διαφήμιση -

Στο τελικό του 6ου διεθνούς τουρνουά κορασίδων της Ναυπάκτου λύγισε ο ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ από τη δυνατή ομάδα του ΣΦΠ Χανιά Βόλεϊ, κατακτώντας έτσι την τιμητική δεύτερη θέση. 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα μας φτάνει μέχρι το τελικό με τη φετινή της παρουσία να είναι και η πιο επιτυχημένη στο συγκεκριμένο τουρνουά.

- Διαφήμιση -

Στον προημιτελικό που είχε ανατροπές στο σκορ το σέρβις έκανε τη διαφορά με τον ΑΟ ΑΚΡΙΤΑ να κερδίζει με 3-1 σετ την τοπική Ομόνοια μετά από έναν όμορφο αγώνα.

Στον ημιτελικό της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας ο ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ αντιμετώπισε την OK Volero Pale από την Βοσνία –  Ερζεγοβίνη. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στον αγώνα παίρνοντας τη νίκη με 3-0 σετ και ταυτόχρονα την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Στα αξιοσημείωτα της διοργάνωσης η συμμετοχή των ομάδων στο ενημερωτικό πρόγραμμα του STRONGME σε θέματα που αφορούν τα κορίτσια στην ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας αλλά και τη ενήλικης ζωής τους.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

 1η ημέρα 

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ 

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 3-1

ROCALLUMERA-ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 0-3

ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ ΒΟΛΕΙ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 3-0

Ok VOLERO PALE – ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ 3-2

2η ημέρα 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ-OK VOLERO PALE 3-0

ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ ΒΟΛΕΙ-ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ 3-0

ΘΕΣΕΙΣ 5-8

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ 3-0

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ-ROCALLUMERA 3-0

3η ημέρα

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ – ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ ΒΟΛΕΙ 0-3

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 

OK VOLERO PALE – ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ 3-2

ΘΕΣΕΙΣ 5-6

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0

ΘΕΣΕΙΣ 7-8

ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ-ROCALLUMERA 3-1

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.