- Διαφήμιση -

Στην ττελική ευθεία κινείται ο σχεδιασμός του ΓΣ Γαργαλιάνων που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη επιδιώκοντας τον πρωταθλητισμό στον 1ο όμιλο της National League 2 και την άνοδο στη National League 1.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικες πληροφορίες του Sportsplus.gr, στους Γαργαλιάνους θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Σπύρος Γαβρίλης ((φώτο) αφού ο 24χρονος point guard, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη, αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση. Παράλληλα στους Γαργαλιανους επιστρέφει ο Δημήτρης Λαφτσίδης ο οποίος έπαιξε στην ομάδα της Τριφυλίας τη σεζόν 2021-22 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Μετά την αποχώρησή του αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Σοφάδες, ομάδες της National League 1.

- Διαφήμιση -

Τέλος, στον ΓΣΓ θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Χρήστος Δαμιανάκος (κεντρική φώτο). Ο 24χρονος (1.97) power forward έπαιξε περισυ στο Ρούπελ Σιδηρόκαστρου και το πρωτάθλημα της National League 2 ενώ έχει περάσει από τον Τρίτωνα (Β εθνική και Α2) και τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης (Α ΕΣΚΑΝΑ).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.