- Διαφήμιση -

Την 3η νίκη του, σε σύνολο 4 αναμετρήσεων της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, πέτυχε στην Τρίπολη ο Αρκαδικός επικρατώντας με 61-60 του μαχητικού Σπαρτιατικού.

Οι Αρκάδες, που αγωνίζονται και φέτος με πολλά νέα παιδιά, παραμένουν στην πρώτη 6αδα ενώ οι Λάκωνες μετρούν μόλις 1 στα 4 και βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου είχε από την αρχή τα ηνία στο σκορ με κορυφαίους τους νεαρούς Τσαμακλή, Χωματά και τον έμπειρο Σωτηρόπουλο. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενουμενοι μείωσαν στο ελάχιστο με Λάγγη, Μπόγρη και Σταθάκο ενώ ο πολύπειρος σέντερ (Σταθάκος) έφερε το ματς στα ίσια (60-60) δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Περίπου 3” πριν το τέλος ο δεύτερος διαιτητής Κώστας Μπακετέας έδωσε φάουλ σε άμυνα και συγκεκριμένα σε επαναφορά της μπάλας, του Λάγγη πάνω στον 16χρονο Χ. Λαγογιάννη που εύστοχησε στη μία από τις δύο ελεύθερες βολές – οι φιλοξενουμενοι είχαν συμπληρώσει τα ομαδικά- χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

- Διαφήμιση -

Δεκάλεπτα 18-16, 34-24, 49-45, 61-60

Διαιτητές Μπακετέα, Μπακετέας

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος) : Λαγογιάννης 2, Κριμιτζάκης 4, Βενιέρης6(1), Σωτηρόπουλος 13(1), Χωματας 12(2), Καραγιάννης, Λάζαρης 2, Αγγελόπουλος 2, Τσαμακλής 20(2), Κουτσουμπός, Βενετσάνος, Ναστόπουλος 3

Σπαρτιατικός (Σκιαδάς) : Ρέμπης, Φιλιππόπουλος 10, Γκοτσόπουλος, Λάγγης 16(4), Μπόγρης 12(1), Ιβάνοβ, Θέκνα, Σταθάκος 18(1), Καλλιάνης, Κοντογιώργης 4.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.