- Διαφήμιση -

Συνέχεια στο σερί νικών έδωσε η Καλαμάτα BC που επικράτησε εκτός έδρας του Γυθείου,με σκορ 70-59, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ,μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε αντίθεση με τα 2 πρώτα ματς η νίκη της ομάδας του Αντώνη Νικολετάκη ήρθε πιο αγχωτικά ωστόσο και πάλι είχε συνεχώς το πάνω χέρι και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κορυφαίος και πάλι ο Νάσος Περρωτής, από κοντά Μουργής, Διαμαντόπουλος και Μπάκας. Από τους ηττημένους εντυπωσιακός ο Σωτήρης Παπαδάκος που επέστρεψε μετά την τιμωρια του. Να αναφέρουμε ότι, λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στο κλειστό της Αρεόπολης το ματς διεκόπη και ολοκληρώθηκε με 30 λεπτά καθυστέρηση.

- Διαφήμιση -

Δεκάλεπτα 12-22, 28-36, 43-51, 59-70

Διαιτητές Νάστος και Παναγάκης

Γύθειο: Νικολακάκος 2, Λιακάκος, Μπουζέτος 9(2), Καραβασίλης 5(1), Παπαδάκος 25(3), Σαξώνης, Φραγκιάς 7(1), Κυριφίδης, Αναγνωστάκος 11.

Καλαμάτα BC (Νικολετάκης) : Γκιρίτσης 4, Ταβουλαρέας 7(1), Διαμαντόπουλος 13(1), Μουργής 10(2), Περρωτής 20, Καλογερόπουλος 4, Φραγγέας 2, Τσούνιας, Δρακόπουλος, Μπάκας 10.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.