- Διαφήμιση -

Έχοντας σίγουρα μια σημαντική απουσία (Μπινιώρης λόγω τιμωρίας) και δύο πιθανές λόγω τραυματισμών (Ηλιόπουλος και Κωνσταντόπουλος), η αποστολή της Εράνης θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα τη Ραφήνα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Θύελλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του συλλόγου:

- Διαφήμιση -

Κλείνοντας την παρένθεση του Κυπέλλου (με το οποίο θα ασχοληθεί ξανά το 2024) η ομάδα μας στρέφει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα.

Η 12η αγωνιστική ημέρα της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει εκτός έδρας δοκιμασία στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Ραφήνα, απέναντι στην τοπική Θύελλα.

Η προετοιμασία εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με πρωινή προπόνηση στο Παλιό Γήπεδο Φιλιατρών.

Με εξαιρετικά αμφίβολους τους Ηλιόπουλο και Κωνσταντόπουλο, η 20μελης αποστολή θα αναχωρήσει απο την βάση της αύριο νωρίς το πρωί, έχοντας απόντα τον τιμωρημένο λόγω καρτών Μπινιώρη.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.