- Διαφήμιση -

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 η Καλαμάτα, με την «Μαύρη Θύελλα» να επικρατεί με 4-1 του Παναθηναϊκού Β’ στο ΟΑΚΑ.

Σε παράσταση για έναν ρόλο ήταν ο αγώνας του Παναθηναϊκού Β’ με την Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα» πέρασε σαν σίφουνας από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 4-1 των «πράσινων» και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Καλαματιανοί ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα, κάτι που άλλωστε δείχνει και το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να μπουν στο ματς.

- Διαφήμιση -

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μια ιδανική αρχή για την Καλαμάτα ειδικά μετά το 30′. Από το 31′ και μετά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 3 γκολ με τον Ακόστα στο 31′ και 40′ και τον Τάτο στο 45′, με 0-3 που ήταν το σκορ ημιχρόνου να τελειώνει ουσιαστικά το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μείωσαν με τον Μπιλάλ στο 61′, αλλά ο Αρναρέλλης στο 67′ διαμόρφωσε το τελικό 1-4, με την Καλαμάτα να παίρνει σπουδαία, ειδικά όσον αφορά την έκταση του σκορ, νίκη.

Σκόρερ: 61′ Μπιλάλ – 31′, 40′ Ακόστα, 45′ Τάτος, 67′ Αρναρέλλης

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Κλίντμαν, Τσοκάι, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (46′ Μπιλάλ), Προδρομίτης, Σαρδέλης (72′ Βουτσάς), Τουρκοχωρίτης, Νταμπίζας (46′ Φουρτάδο), Καραμπάς (46′ Κρυπαράκος).

Καλαμάτα (Αμανατίδης): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Άλβες, Κάνιας (79′ Κωστούλας), Γρίβας (65′ Αρναρέλλης), Τάτος (73′ Ρόβας), Ακόστα, Μπαράλες.

gazzetta

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.