- Διαφήμιση -

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε ο Μιλτιάδης επικρατώντας στην παράταση με 1-3 του Διαβολιτσίου.

Ο Μιλτιάδης προηγήθηκε με πέναλτι του Αθανασόπουλου στο 40’ και ισοφάρισε το Διαβολίτσι στο 60′ με κεφαλιά του Νινιού ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κουντάνη.

- Διαφήμιση -

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση όπου ο Αθανασόπουλος στο 110’ με σουτ και στο 115’ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Α.Ο.ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Ανδρουτσόπουλος, Γκότσης, Καπόγλης, Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σαραντόπουλος (55′ Μουλιάτος), Νινιός, Κρεμύδας, Πατσιώτης (60′ Κουντάνης), Ντελής (75′ Αντωνόπουλος), Χρονόπουλος

Α.Ο.ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος Διον, Οδεμισιώτης, Πολίμος, Μπουτσικάκης, Μπολούν (120′ Χρονόπουλος Γ), Σαραντόπουλος (120′ Χρονόπουλος Ανδρ), Κατσιώλης, Αθανασόπουλος (120′ Παπανικολόπουλος), Γεωργιόπουλος Αθ, Τσιγαρίδης (72′ Τσόπελας)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.